Buiten Schoolse Opvang BSO

Hallo ouders!

Wij willen jullie even kort met ons kennis laten maken! Wij zijn Dorine Chappin + Ghislaine Thimister, pedagogisch medewerkers bij de BSO Op de 10 Bunder. De BSO zit direct in jullie schoolgebouw.

Na school, maar ook tijdens studiedagen kunnen kids van 4 tot 13 jaar bij ons gezellig komen spelen en ontspannen. De vakanties brengen wij door op de BSO in Margraten waar we onze vakantievrienden van de omliggende BSO's treffen op o.a. het grote buitenveld.

Op deze momenten staat vrije tijd centraal, en bieden we de kinderen de ruimte om deze op gestructureerde wijze naar eigen interesses in te vullen. Hiernaast ondernemen we, in overleg en met inspraak van de kinderen, regelmatig gezamenlijke activiteiten. Zoals jullie weten is er rondom de school voldoende ruimte, waarvan wij ook zeker gebruik maken om heerlijk te ravotten! Ons doel is om er elke dag, ‘spelenderwijs’, een gezellige, ontspannen maar ook uitdagende tijd van te maken! Mocht u op zoek zijn naar opvang voor uw kind, vóór of na schooltijd en/of tijdens vakanties, dan bent u van harte welkom om samen met uw kind eens een kijkje te komen nemen!

Groetjes en misschien tot snel! bso.opde10bunder@spelenderwijs.nl

Meer informatie over onze opvang is te vinden op www.spelenderwijs.nl