Team

Team 10B

Tijdens schooljaar 2021-2022 is de groepsbezetting door de leerkrachten als volgt: 

Groep Personen Werkdagen
1a-2a

Ellen Hamacher   

Franco Ackermans

maandag t/m vrijdag

dinsdag (1x per twee weken)

1b-2b

Renate Goessens

Julia Vlas

maandag, donderdag en vrijdag

dinsdag en woensdag 

3

Anne-Marie Homberg

Franco Ackermans

maandag, dinsdag en woensdag

donderdag en vrijdag

4

 

Corina Jonker

 

maandag t/m vrijdag

 

5

 

Gonny Pinckers

Carool Peters

maandag en dinsdag

woensdag t/m vrijdag

6

Rian Boon

Jordy Puts

maandag, dinsdag en woensdag (om de week)

woensdag (om de week), donderdag en vrijdag

7

 

Bo Scheijen

 

maandag t/m vrijdag

 

8

 

Armand van der Sleen

 

maandag t/m vrijdag

 

     
Directeur Eefje de Wever even weken: dinsdag en vrijdag

oneven weken: maandag en donderdag

Locatieleider Christel Stevens maandag, dinsdag en vrijdag

IB-ers groepen 1 t/m 8

 

Andrea Dinse
Jordy Puts

Dinsdag en vrijdag

Maandag en dinsdag

Medewerker Team Jeugd

 

Jacqueline Verbeek

 

Jacqueline.verbeek@gulpen-wittem.nl

06-25748955

Conciërge

Anita Bjelik

dagelijks

Onderwijsassistent Anita Bjelik dagelijks

Onderwijsassistent

Sumia Fanssa

maandag, dinsdag en vrijdag

Vakleerkracht gymnastiek Guy Erkens woensdag
Administratie / eventmanager Jolie Reekers Elke werkdag van 8.00-12.00u

Dinsdag de hele dag

 
Even voorstellen...   

Eefje

Graag wil ik voor me voorstellen. Ik ben Eefje de Wever en geboren in 1976. Na mijn VWO opleiding heb ik de PABO gevolgd. Hierop volgend mocht ik moeder worden van drie prachtige dochters. Tijdens de combinatie werk en zorg voor de kinderen, lukte het om een aantal aanvullende opleidingen te volgen. De meest recent is de opleiding tot Vakbekwaam Schoolleider. Het mooie beroep van directeur mag ik sinds 1-8-2018 uitvoeren voor Stichting kom Leren. Zowel voor OBS Broekhem als voor Basisschool Op de 10 Bunder. De kinderen van mijn partner en mijn twee oudsten zijn uitgevlogen, een nieuwe levensfase is aangebroken. Hiermee ook meer tijd voor mijn hobby’s als lezen, tuineren, wandelen en met aandacht nieuwsgierig zijn naar mijn omgeving en wat zich hierin afspeelt.

 

A-M

Ik ben Anne-Marie Homberg en werk sinds schooljaar 2013-2014 op basisschool "Op de 10 Bunder". Ik ben getrouwd met Bart en samen hebben we twee zoontjes (Lars en Bram). Ik ben geboren en opgegroeid in Winschoten (provincie Groningen). Ik heb de PABO gedaan in Groningen en nadat ik was afgestudeerd ben ik verhuisd naar Zuid-Limburg om te gaan samenwonen, eerst in Cadier en Keer en daarna in Sibbe.
De eerste drie jaar heb ik veel vervangen op verschillende scholen van groep 1 tot en met groep 8. Daarna heb ik 6 jaar in Margraten gewerkt in groep 3 en 2013-2014 ben ik dus werkzaam in Wijlre. In mijn vrije tijd ben ik veel met muziek bezig, ik speel klarinet bij de harmonie in Sibbe en zing bij het gospelkoor in Hulsberg.

  
AvdS 

Ik ben Armand van der Sleen en sinds 1998 werkzaam aan Basisschool "Op de 10 Bunder", te Wijlre.
Het werken met kinderen is toch iets fijns. Heerlijk als kinderen je 's morgens al verwelkomen. Daar doe je het toch allemaal voor. Ik heb in de loop van de jaren diverse groepen gehad. Groep 3 t/m 8. De laatste jaren voornamelijk groep 7 en 8. Iedere groep heeft zijn mooie kanten, maar mijn voorkeur ligt dan ook meer in de bovenbouw. Vakgebieden als geschiedenis en aardrijkskunde die verpakt zitten binnen het thematisch werken zijn mijn lievelingsvakken. Mijn passie op school ligt op het sociaal-emotioneel vlak. Het veilig voelen, prettig vinden in de groep en op school. Het versterken van het groepsproces. Een veilig klimaat is een voorwaarde voor een doorgaande ontwikkeling.
Verder ben ik vader van 2 dochters. Mijn hobby's zijn met name diverse sporten. Voetbal, fitness en rennen. Heerlijk om even nieuwe energie op te doen.
Verder heb ik 1 grote wens en dat is: samen met mijn 2 dochters gezond, gelukkig en in vrede te leven en dat wens ik eenieder toe.
 
EH  

Mijn naam is Ellen Hamacher-van Dijk. Ik ben getrouwd met Hay en ben de trotse moeder van Anke en Veerle. 
Ik heb na de HAVO, de Pabo in 1988 afgerond en ben na vele rondzwervingen in Gronsveld op de St. Martinus beland (ook een Kom-Lerenschool). Hier heb ik 12 jaar vooral met kleuters gewerkt.
In augustus 2006 ben ik gewisseld van werkplek en terecht gekomen bij "Op de 10 Bunder". Ik ben werkzaam in groep 1/2. Ik doe dat met veel plezier en ik geniet elke dag weer van de ontdekkingen en leermomenten van de kinderen.
In mijn vrije tijd ben ik bezig met mijn Golden Retrievers en rijd ik graag paard samen met mijn dochters. Ik geniet van het leven en een dag is eigenlijk te kort.
   

FA

Hallo, ik ben meester Franco. Dit schooljaar werk ik niet alleen als muziekleraar, maar ook als kleutermeester. De eerste dagen zitten erop en ik vind het heel leuk. Maar ik ga ook weer met veel plezier muzieklessen geven. En op de andere school heb ik groep 8. 
Onderwijs… elke dag anders! 
 

GP
Ik ben juf Gonny. Ik ben getrouwd met Armand en we zijn de trotse ouders van onze 2 dochters Imke en Anke. 
We wonen in Margraten. In mijn vrije tijd vind ik het heel leuk om te tuinieren, te wandelen en te sporten. 
In 2000 was ik met mijn PABO studiegenoten de 1e lichting van de nieuwe eeuw… 
Na 8 jaar werkzaam te zijn geweest op de basisschool in Eckelrade waar ik de groepen 7-8 en 6-7-8 beide 4 jaar onder mijn hoede heb gehad, werk ik sinds aug. 2008 op deze school in Wijlre.
Ik hoop hier nog jaren met heel veel plezier te mogen werken en mijn steentje bij te kunnen dragen aan de basis van de toekomst van onze leerlingen!  

    
MJ

Mijn naam is Marie-Jeanne Fouarge, ben geboren en getogen in Wijlre, woonachtig in Gulpen met man Henri, we hebben 2 kinderen die inmiddels zelfstandig wonen. Mijn hobby's zijn lekker bezig zijn in de buitenlucht: tennis, wandelen en fietsen. Heerlijk energie opdoen in de natuur...en genieten van ons prachtige Heuvelland. 
Vanaf mijn 18e jaar ben ik reeds verbonden met de school van Wijlre, eerst begonnen op de kleuterschool in de Holegracht en vanaf 1985 mee overgegaan naar basisschool Op de 10 Bunder. Dus het duurt niet meer zo heel lang tot mijn 40-jarig jubileum! 
Heel wat jaartjes ben ik werkzaam in de kleutergroepen, even gewerkt in de groepen 3 en 4 alwaar ik veel ervaring opgedaan heb. Maar nu ben ik weer terug op mijn vertrouwde werkplek, heerlijk!  
Ik heb heel wat jeugd uit Wijlre in mijn klas gehad, inmiddels zijn sommigen daarvan zelf al papa en mama, en heb ik daar weer kinderen van in de klas, dat is best grappig. 
Leerkracht zijn is een fijn beroep, elke dag leren de kinderen iets van mij, maar vooral leer ik van de kinderen. Zij geven mij inspiratie en energie en ik hoop dan ook nog heel wat jaartjes een gezellige juf te zijn voor kinderen en ouders.
 
Corina
Hallo allemaal.
Ik ben Corina Jonker. Samen met mijn man Rob en onze zoon Timo woon ik in Guttecoven, een klein dorpje in de buurt van Sittard.
Lezen, tekenen en knutselen vind ik het allerleukst om te doen. Sinds schooljaar 2014-2015 ben ik juf hier bij basisschool Op de 10 Bunder. 
Hiervoor heb ik 10 jaar gewerkt op basisschool de Cramignon in Eijsden en dáárvoor zo'n 12 jaar op basisschool St. Martinus in Gronsveld. Daar heb ik eerst vooral in de onder- en middenbouw gewerkt, met in de vorige 2 schooljaren een uitstapje naar de bovenbouw. 
Zó fijn om elke dag al die enthousiaste en verwachtingsvolle snoetjes te zien, die trotse gezichtjes als iemand weer iets nieuws heeft geleerd. Of juist dat kind dat wat extra steun, die aai over de bol nodig heeft. Ik bof dat ik als juf de kans krijg om de kinderen te helpen groeien, te helpen in hun ontwikkeling, samen met u als ouder. 
Een fijne sfeer, saamhorigheidsgevoel en de behoeften van de kinderen vind ik zelf het allerbelangrijkst. In Op de 10 Bunder herken ik dat allemaal. Ik ben dan ook heel blij dat ik op deze school werken mag. Zó belangrijk dat kinderen zich fijn voelen in de klas, op school, bij de juf, want een kind dat lekker in zijn vel zit, ontwikkelt zich het makkelijkst.
Samen gaan we daarvoor; samen leren van elkaar!
 

RB

Ik ben Rian Boon, geboren in Margraten. Samen met mijn man Bart en onze lieve zoon Jeu woon ik in Sint Geertruid.

In 2008 ben ik afgestudeerd aan de Pabo.

Mijn afstudeerstage was toen hier in Wijlre. Daarna heb ik op verschillende scholen van Stichting kom Leren gewerkt, bij Adelante, Leeuwenborgh opleidingen en sinds 2017 weer terug in Wijlre!

In mijn vrije tijd wandel ik graag en kan ik me verheugen op de momenten waarop we onze caravan uit de stalling kunnen halen.

In mijn rol al leerkracht geniet ik van de spontaniteit van kinderen en de hulp die ik hen kan bieden in hun ontwikkeling.


 TN
Ik ben Tineke Nelissen, geboren in Rotterdam en vanaf mijn 13e woon ik in Maastricht. Van jongs af aan heb ik geroepen: "Ik wil juf worden!" en na de Pedagogische Academie ben ik dit ook na 1979 mogen gaan doen! Eerst op een school voor moeilijk lerende kinderen in Maastricht waar ik kinderen van 6 t./m 18 jaar heb lesgegeven en mogen begeleiden in hun ontwikkeling.
Ik trouwde met Ton en werd moeder van Bjorn en Ilse en ben toen enkele jaren voor hen thuis geweest. Door weer bij mijn kinderen op school actief mee te gaan helpen en daar ook te vervangen, kriebelde het weer om "het mooiste vak van de wereld" opnieuw op te pakken en dat werd vanaf 1996 op basisschool "Op de 10 Bunder" in Wijlre. Hier ben ik begonnen in groep 5.
Thuis hebben we nog 2 katten: Breezer en Splinter en daarnaast mag ik ook nog met heel veel plezier genieten van mijn 2 schatten van kleinkinderen: Sem en Mila.
Ik speel volleybal, wandel en lees graag en vind het leuk om er eens met anderen op uit te gaan. 
Het blijft geweldig om de ontwikkeling van kinderen mee te mogen maken en hen hierin te mogen begeleiden ieder op zijn eigen manier!
Ik hoop dit nog een aantal jaren met veel plezier en enthousiasme te mogen doen!
 
RG
Hallo, 
Ik ben juf Renate en ik werk sinds schooljaar 2010-2011 op basisschool Op de 10 Bunder. Ik heb 15 jaar met heel veel plezier gewerkt op basisschool Maurice Rose. Ik ben daar begonnen met groep 1-2, na de geboorte van onze zoon Stan in 2001 ben ik in de midden- bovenbouw gaan werken. Daar heb ik in groep 3,5,6 en 7 gewerkt.

Ik woon in Mheer samen met mijn man Erik en zoon Stan. We hebben een aantal huisdieren, ons konijn Flosje woont samen met cavia Stippel in een mooi hok in de tuin. Ons woestijnratje Muis woont in een grote glazen bak in de keuken.In mijn vrije tijd sport ik graag, ook speel ik graag toneel. Ik heb net een nieuwe fiets gekocht en probeer daar ook de nodige kilometertjes mee te maken, dus misschien zien jullie mij wel eens voorbij racen op weg naar school. Ook gaan we regelmatig erop uit met onze caravan. 

 

JP

Mijn naam is Jordy Puts en ik werk sinds januari 2018 op BS Op de 10 Bunder. Oorspronkelijk ben ik afkomstig uit Mechelen, daarna heb ik enkele jaren in Tilburg gewoond en momenteel woon ik in Maastricht. In 2013 heb ik de Pabo in Sittard afgerond in en daarna heb ik nog de Master Educational Needs in Tilburg/Eindhoven gevolgd. Mijn grootste hobby is sporten; hardlopen, maar voornamelijk voetbal, zowel binnen als buiten de lijnen. Uiteraard probeer ik mijn passie voor voetbalclub Roda JC op de kinderen over te brengen... Daarnaast hou ik erg van gezelligheid: vrienden, een feestje, lekker uiteten, een spelletje spelen en het maken van stedentripjes zijn mijn favoriete bezigheden. Ook binnen de schoolmuren vind ik 'gezelligheid' en een fijn pedagogisch klimaat erg belangrijk; wanneer de kinderen met plezier naar school komen, zijn ze ook in staat om van en mét elkaar te leren. Daar doe je het uiteindelijk allemaal voor! In het verleden heb ik al een geweldige stage-periode mogen beleven op BS Op de 10 Bunder en ik ben blij dat ik nu voor deze prachtige school werkzaam mag zijn!  

 

juf Bo

Mijn naam is Bo Scheijen, ik kom uit Simpelveld. 

Na de nieuwste Pabo in Sittard te hebben afgerond, ben ik sinds dit schooljaar werkzaam op basisschool Op de 10 bunder. 

Tijdens de opleiding heb ik de leeftijdsprofilering oudere kind gevolgd, mijn hart ligt dan ook in de bovenbouw. Met creativiteit, kletsen, gezelligheid maar zeker ook hard werken vul ik de dagen het liefst in groep 7! 

Creatief bezig zijn en gezelligheid zijn voor mij ook buiten school belangrijk. Ik ga er graag op uit, lekker uit eten of op vakantie!

 

Carool

Ik ben Carool Peeters en sinds schooljaar 2019-2020 werkzaam op “Op de 10 Bunder”. Ik ben geboren en getogen in Maastricht. Ik heb één dochter, Babbe, 29 jaar oud.

Voordat ik mijn onderwijs carrière begon, was ik eerst 23 jaar werkzaam op MUMC, als secretaresse op de afdeling hart- longfunctie. In 2003 besloot ik de PABO te gaan doen. Deze heb ik in 2007 afgerond. In 2009 heb ik de gymopleiding afgerond. Ik was toen 47. Daar ben ik heel erg trots op. Ik heb bijna 10 jaar vervangen, hetgeen ik als heel leuk heb ervaren, maar vind het nu heerlijk een vaste groep te hebben op deze fijne school.

Ik wandel graag met mijn hond samen met vrienden, ben gek op mijn tuin, luister graag muziek, hou van lekker eten en op vakantie gaan.

Elke dag als de kinderen binnenkomen ben ik blij dat ik de switch naar het onderwijs gemaakt heb.

 

Julia

Mijn naam is Julia Vlas. Ik werk sinds de herfstvakantie naast juf Renate in kleutergroep 1b/2b.
Voorheen werkte ik onder meer op De Klimop in Heerlen, AZC-school De Boog in Helmond, OBS De Sieppe in Groesbeek, Titus Brandsma in Berg en Dal en (weer terug in Zuid-Limburg) op de Vrijeschool Heerlen.
Nu geniet ik Op de 10 Bunder van de spontaniteit van de kleuters en van alles wat we verder samen  met plezier beleven. Ik woon in Berg en Terblijt met mijn man Roland. Mijn zoon Tibor woont in Utrecht en mijn dochter Linde woont in Reykjavík, IJsland. Ik heb ook een stiefzoon en -dochter die wel nog thuis wonen. Verder hebben we een hond, een poes en een vijver vol vissen. Ik houd van wandelen, fietsen en mountainbiken, muziek maken en in huis en tuin ontspannen bezig zijn.

Fijn me aan jullie als ouders te mogen voorstellen en ik zie ernaar uit elkaar in de toekomst te ontmoeten en samen met jullie en Renate in warme verbinding rondom jullie prachtige kinderen te staan.

 

Anita

Ik ben juf Anita. Sinds augustus 2018 voer ik twee taken uit op school: conciërge en onderwijsassistente.

Sinds 11-11-2011 woon ik samen met mijn gezin in Nederland en in 2015 verhuisden we van Valkenburg naar Wijlre. Oorspronkelijk zijn we Hongaars maar wij voelen ons hier thuis. Met andere woorden: ons vaderland is Hongarije en ons moederland is Nederland 🙂

Ik studeerde in Hongarije op twee verschillende hogescholen. Eerst werd ik juffrouw op de basisschool, daarna een speciale juffrouw (een juf van kinderen die speciaal onderwijs krijgen).

Ik ben een hele trotse mama van twee kinderen. Keve (onze zoon) is 13 en Zimra (onze dochter) is 11. Ik hou er heel veel van om hun muziek te beluisteren, omdat ze op vier verschillende instrumenten spelen.

Mijn hobby’s zijn: mama en juf zijn. Ik knutsel heel graag, speel met bordspellen of doe een uitstapje met mijn gezin naar een leuke stad of dierentuin, museum, etc. Kortom: allemaal leuke activiteiten met de kinderen.

 

s

Mijn naam is Sumia Fanssa ik werk als leerkracht-ondersteuner drie dagen per week (maandag, dinsdag en vrijdag) in groep 1/2 a.

Naast mijn werkzaamheden bij Op de 10 Bunder studeer ik aan de PABO, schooljaar 2022-2023 hoop ik mijn diploma te behalen. Ik heb een dochter van Lana. Samen met haar woon ik in Kerkrade. Mijn hobby’s zijn reizen en met mijn gezin wandelen.

Naast het hebben van een goede band met de kinderen in de klas, vind ik het hebben van een goede band met de ouders/verzorgers ook erg belangrijk. Voel je dus vrij om naar me toe te komen voor een praatje! 

  

g

 

Mijn naam is Guy Erkens en ben in 2011 afgestudeerd aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding (ALO). Ik heb ervaring opgedaan in elk type onderwijs als docent Lichamelijke Opvoeding en het geven van gymlessen is mijn passie. Plezier staat voorop in de gymles en vanuit een veilige organisatie kan elke leerling zich sociaal en motorisch ontwikkelen. Ook onderwijs ik mede vanuit het doel dat een leerling in de eigen tijd gaat bewegen en dat er zodoende een leven lang, gezonde beweging ontstaat!

 

JR

Mijn naam is Jolie Reekers vanaf schooljaar 2020-2021 ben ik alle ochtenden (ma t/m vr) en de dinsdagmiddag werkzaam als administratief medewerkster / eventmanager. Met mijn gezin woon ik aan de rand van Schimmert. Samen met mijn man, onze twee dochters en zwarte labrador hond Mila. 

Na mijn leuke ervaringen als hulpouder (ouderraadlid/klassenouder) bij de basisschool in Schimmert heb ik bewust de keuze gemaakt voor een overstap naar een ondersteunende functie binnen het basisonderwijs. Met veel enthousiasme mag ik op deze manier mijn steentje bijdragen bij ‘Op de 10 Bunder’.

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren