Team

10b

 

Tijdens schooljaar 2022-2023 is de groepsbezetting door de leerkrachten als volgt: 

Groep Personen Werkdagen

1a-2a

 

Nicole Senden   

Franco Ackermans

maandag t/m vrijdag
woensdag (1x p. 2 wk)

1b-2b

Renate Goessens

Nadine Defesche

maandag, dinsdag en woensdag

donderdag en vrijdag

3

 

Anne-Marie Homberg

Franco Ackermans

maandag, dinsdag en woensdag

woensdag (1x p. 2 wk.) donderdag en vrijdag

4

 

Corina Jonker

 

maandag t/m vrijdag

 

5

 

Bo Scheijen

 

maandag t/m vrijdag

 

6

 

Rian Boon

Miriam Kember

maandag, dinsdag en woensdag 

maandag, donderdag en vrijdag

7

 

Yvonne Troisfontaine
Ilona van den Berg

maandag en dinsdag

woensdag t/m vrijdag

8

 

Armand van der Sleen

 

maandag t/m vrijdag

 

     
Directeur Eefje de Wever even weken: dinsdag en vrijdag

oneven weken: maandag en donderdag

Locatieleider Christel Stevens maandag, dinsdag en vrijdag
Vervangende locatieleider Nicole Buytendijk maandag, donderdag

IB-ers groepen 1 t/m 8

 

Jordy Puts

Andrea Dinse

maandag t/m donderdag

op afroep

Medewerker Team Jeugd

 

Jacqueline Verbeek

 

Jacqueline.verbeek@gulpen-wittem.nl

06-25748955
Onderwijsassistent 1a-2a Fatima Abadi maandag t/m woensdag

Onderwijsassistent

Sumia Fanssa

vanaf januari '23 maandag, dinsdag en vrijdag

Onderwijsassistent 1b-2b

Esther Sluijsmans

maandag, dinsdag en vrijdag

Onderwijsassistent 3

Elma Spons

maandag, dinsdag en vrijdag

Vakleerkracht gymnastiek   woensdag
Vakleerkracht muziek Anouk Schoenmakers dinsdag (1x per 2 wk.)
Administratie / eventmanager Jolie Reekers Elke werkdag van 8.00-12.00u

Dinsdag de hele dag

Vrijwilliger Tineke Nelissen Dinsdag
Vrijwilliger Marie-Jeanne Fouarge Maandag

 
Even voorstellen...   

Eefje

Graag wil ik voor me voorstellen. Ik ben Eefje de Wever en geboren in 1976. Na mijn VWO opleiding heb ik de PABO gevolgd. Hierop volgend mocht ik moeder worden van drie prachtige dochters. Tijdens de combinatie werk en zorg voor de kinderen, lukte het om een aantal aanvullende opleidingen te volgen. De meest recent is de opleiding tot Vakbekwaam Schoolleider. Het mooie beroep van directeur mag ik sinds 1-8-2018 uitvoeren voor Stichting kom Leren. Zowel voor OBS Broekhem als voor Basisschool Op de 10 Bunder. De kinderen van mijn partner en mijn twee oudsten zijn uitgevlogen, een nieuwe levensfase is aangebroken. Hiermee ook meer tijd voor mijn hobby’s als lezen, tuineren, wandelen en met aandacht nieuwsgierig zijn naar mijn omgeving en wat zich hierin afspeelt.

 

A-M

Ik ben Anne-Marie Homberg en werk sinds schooljaar 2013-2014 op basisschool "Op de 10 Bunder". Ik ben getrouwd met Bart en samen hebben we twee zoontjes (Lars en Bram). Ik ben geboren en opgegroeid in Winschoten (provincie Groningen). Ik heb de PABO gedaan in Groningen en nadat ik was afgestudeerd ben ik verhuisd naar Zuid-Limburg om te gaan samenwonen, eerst in Cadier en Keer en daarna in Sibbe.
De eerste drie jaar heb ik veel vervangen op verschillende scholen van groep 1 tot en met groep 8. Daarna heb ik 6 jaar in Margraten gewerkt in groep 3 en 2013-2014 ben ik dus werkzaam in Wijlre. In mijn vrije tijd ben ik veel met muziek bezig, ik speel klarinet bij de harmonie in Sibbe en zing bij het gospelkoor in Hulsberg.

  
AvdS 

Ik ben Armand van der Sleen en sinds 1998 werkzaam aan Basisschool "Op de 10 Bunder", te Wijlre.
Het werken met kinderen is toch iets fijns. Heerlijk als kinderen je 's morgens al verwelkomen. Daar doe je het toch allemaal voor. Ik heb in de loop van de jaren diverse groepen gehad. Groep 3 t/m 8. De laatste jaren voornamelijk groep 7 en 8. Iedere groep heeft zijn mooie kanten, maar mijn voorkeur ligt dan ook meer in de bovenbouw. Vakgebieden als geschiedenis en aardrijkskunde die verpakt zitten binnen het thematisch werken zijn mijn lievelingsvakken. Mijn passie op school ligt op het sociaal-emotioneel vlak. Het veilig voelen, prettig vinden in de groep en op school. Het versterken van het groepsproces. Een veilig klimaat is een voorwaarde voor een doorgaande ontwikkeling.
Verder ben ik vader van 2 dochters. Mijn hobby's zijn met name diverse sporten. Voetbal, fitness en rennen. Heerlijk om even nieuwe energie op te doen.
Verder heb ik 1 grote wens en dat is: samen met mijn 2 dochters gezond, gelukkig en in vrede te leven en dat wens ik eenieder toe.
 
 n  

Mijn naam is Nicole Senden, ik ben geboren in 1967. Ik werd moeder van Kees en Pim. Saar is de huiskat die bij me woont. In 1990 rondde ik de Pabo af. Heel enthousiast met de KLOS kennis die ik mocht ontvangen die ik nog steeds meeneem in mijn werk.  

Op de 10 Bunder ken ik al heel lang: Toen het oude schoolgebouw er nog stond kwam ik gastlessen geven als vakspecialist dans- en beweging, en als trainer psychosociale weerbaarheid. Ik was erg onder de indruk van het thematisch werken en de mindfulness lessen en ik hoopte ooit nog eens op deze school te mogen werken. Nu is het zover en ga werk ik bij de kleuters. Daar ben ik heel blij mee. Momenteel woon ik in Maastricht. Het is heerlijk om in de ochtend het mooie Heuvelland in te rijden. Mijn wandelschoenen liggen in de auto om de natuur in te trekken zodra dat kan. Daarnaast houd ik van expressie, dansen, samen met anderen te zingen, kampvuur en muziek te maken en te beluisteren. En ik houd ervan te studeren met name in vakliteratuur en rondom persoonlijke ontwikkeling.  

   

FA

Hallo, ik ben meester Franco Ackermans. Ik werk als meester van groep 3 en groep 1/2. Daarnaast ook nog als muziekleraar. 
Onderwijs… elke dag anders! 
  
MJ

Mijn naam is Marie-Jeanne Fouarge, ben geboren en getogen in Wijlre, woonachtig in Gulpen met man Henri, we hebben 2 kinderen. Mijn hobby's zijn lekker bezig zijn in de buitenlucht: tennis, wandelen en fietsen. Heerlijk energie opdoen in de natuur...en genieten van ons prachtige Heuvelland. 
Vanaf mijn 18e jaar ben ik reeds verbonden met de school van Wijlre, eerst begonnen op de kleuterschool in de Holegracht en vanaf 1985 mee overgegaan naar basisschool Op de 10 Bunder. 
Heel wat jaartjes ben ik werkzaam in de kleutergroepen, even gewerkt in de groepen 3 en 4 alwaar ik veel ervaring opgedaan heb. Maar nu ben ik weer terug op mijn vertrouwde werkplek, heerlijk!  
Ik heb heel wat jeugd uit Wijlre in mijn klas gehad, inmiddels zijn sommigen daarvan zelf al papa en mama, en heb ik daar weer kinderen van in de klas, dat is best grappig. 
Als vrijwilliger leren de kinderen steeds weer iets van mij, maar vooral ook leer ik van de kinderen. Zij geven mij inspiratie en energie en ik hoop dan ook nog heel wat jaartjes verbonden te blijven met Op de 10 Bunder.
 
Corina
Hallo allemaal.
Ik ben Corina Jonker. Samen met mijn man Rob en onze zoon Timo woon ik in Guttecoven, een klein dorpje in de buurt van Sittard.
Lezen, tekenen en knutselen vind ik het allerleukst om te doen. Sinds schooljaar 2014-2015 ben ik juf hier bij basisschool Op de 10 Bunder. 
Hiervoor heb ik 10 jaar gewerkt op basisschool de Cramignon in Eijsden en dáárvoor zo'n 12 jaar op basisschool St. Martinus in Gronsveld. Daar heb ik eerst vooral in de onder- en middenbouw gewerkt, met in de vorige 2 schooljaren een uitstapje naar de bovenbouw. 
Zó fijn om elke dag al die enthousiaste en verwachtingsvolle snoetjes te zien, die trotse gezichtjes als iemand weer iets nieuws heeft geleerd. Of juist dat kind dat wat extra steun, die aai over de bol nodig heeft. Ik bof dat ik als juf de kans krijg om de kinderen te helpen groeien, te helpen in hun ontwikkeling, samen met u als ouder. 
Een fijne sfeer, saamhorigheidsgevoel en de behoeften van de kinderen vind ik zelf het allerbelangrijkst. In Op de 10 Bunder herken ik dat allemaal. Ik ben dan ook heel blij dat ik op deze school werken mag. Zó belangrijk dat kinderen zich fijn voelen in de klas, op school, bij de juf, want een kind dat lekker in zijn vel zit, ontwikkelt zich het makkelijkst.
Samen gaan we daarvoor; samen leren van elkaar!
 

RB

Ik ben Rian Boon, geboren in Margraten. Samen met mijn man Bart en onze lieve zoon Jeu woon ik in Sint Geertruid.

In 2008 ben ik afgestudeerd aan de Pabo.

Mijn afstudeerstage was toen hier in Wijlre. Daarna heb ik op verschillende scholen van Stichting kom Leren gewerkt, bij Adelante, Leeuwenborgh opleidingen en sinds 2017 weer terug in Wijlre!

In mijn vrije tijd wandel ik graag en kan ik me verheugen op de momenten waarop we onze caravan uit de stalling kunnen halen.

In mijn rol al leerkracht geniet ik van de spontaniteit van kinderen en de hulp die ik hen kan bieden in hun ontwikkeling.


 TN
Ik ben Tineke Nelissen, geboren in Rotterdam en vanaf mijn 13e woon ik in Maastricht. Van jongs af aan heb ik geroepen: "Ik wil juf worden!" en na de Pedagogische Academie ben ik dit ook na 1979 mogen gaan doen! Eerst op een school voor moeilijk lerende kinderen in Maastricht waar ik kinderen van 6 t./m 18 jaar heb lesgegeven en mogen begeleiden in hun ontwikkeling.
Ik trouwde met Ton en werd moeder van Bjorn en Ilse en ben toen enkele jaren voor hen thuis geweest. Door weer bij mijn kinderen op school actief mee te gaan helpen en daar ook te vervangen, kriebelde het weer om "het mooiste vak van de wereld" opnieuw op te pakken en dat werd vanaf 1996 op basisschool "Op de 10 Bunder" in Wijlre. Hier ben ik begonnen in groep 5.
Thuis hebben we nog 2 katten: Breezer en Splinter en daarnaast mag ik ook nog met heel veel plezier genieten van mijn kleinkinderen.
Ik speel volleybal, wandel en lees graag en vind het leuk om er eens met anderen op uit te gaan. 
Het blijft ook als vrijwilliger geweldig om de ontwikkeling van kinderen mee te mogen maken en hen hierin te mogen begeleiden ieder op zijn eigen manier!
Ik hoop dit nog een aantal jaren met veel plezier en enthousiasme te mogen doen!
 
RG
Hallo, 
Ik ben juf Renate Goessens en ik werk sinds schooljaar 2010-2011 op basisschool Op de 10 Bunder. Ik heb 15 jaar met heel veel plezier gewerkt op basisschool Maurice Rose. Ik ben daar begonnen met groep 1-2, na de geboorte van onze zoon Stan in 2001 ben ik in de midden- bovenbouw gaan werken. Daar heb ik in groep 3,5,6 en 7 gewerkt.

Ik woon in Mheer samen met mijn man Erik en zoon Stan. We hebben een aantal huisdieren, ons konijn Flosje woont samen met cavia Stippel in een mooi hok in de tuin. Ons woestijnratje Muis woont in een grote glazen bak in de keuken.In mijn vrije tijd sport ik graag, ook speel ik graag toneel. Ik heb net een nieuwe fiets gekocht en probeer daar ook de nodige kilometertjes mee te maken, dus misschien zien jullie mij wel eens voorbij racen op weg naar school. Ook gaan we regelmatig erop uit met onze caravan. 

 

JP

Mijn naam is Jordy Puts en ik werk sinds januari 2018 op BS Op de 10 Bunder. Oorspronkelijk ben ik afkomstig uit Mechelen, daarna heb ik enkele jaren in Tilburg gewoond en momenteel woon ik in Maastricht. In 2013 heb ik de Pabo in Sittard afgerond in en daarna heb ik nog de Master Educational Needs in Tilburg/Eindhoven gevolgd. Mijn grootste hobby is sporten; hardlopen, maar voornamelijk voetbal, zowel binnen als buiten de lijnen. Uiteraard probeer ik mijn passie voor voetbalclub Roda JC op de kinderen over te brengen... Daarnaast hou ik erg van gezelligheid: vrienden, een feestje, lekker uiteten, een spelletje spelen en het maken van stedentripjes zijn mijn favoriete bezigheden. Ook binnen de schoolmuren vind ik 'gezelligheid' en een fijn pedagogisch klimaat erg belangrijk; wanneer de kinderen met plezier naar school komen, zijn ze ook in staat om van en mét elkaar te leren. Daar doe je het uiteindelijk allemaal voor! In het verleden heb ik al een geweldige stage-periode mogen beleven op BS Op de 10 Bunder en ik ben blij dat ik nu voor deze prachtige school werkzaam mag zijn!  

 

juf Bo

Mijn naam is Bo Scheijen, ik kom uit Simpelveld. 

Na de nieuwste Pabo in Sittard te hebben afgerond, ben ik sinds dit schooljaar werkzaam op basisschool Op de 10 bunder. 

Tijdens de opleiding heb ik de leeftijdsprofilering oudere kind gevolgd, mijn hart ligt dan ook in de bovenbouw. Met creativiteit, kletsen, gezelligheid maar zeker ook hard werken vul ik de dagen het liefst in mijn groep! 

Creatief bezig zijn en gezelligheid zijn voor mij ook buiten school belangrijk. Ik ga er graag op uit, lekker uit eten of op vakantie!

 

s

Mijn naam is Sumia Fanssa ik werk als leerkracht-ondersteuner drie dagen per week (maandag, dinsdag en vrijdag) in groep 1/2 a.

Naast mijn werkzaamheden bij Op de 10 Bunder studeer ik aan de PABO, schooljaar 2022-2023 hoop ik mijn diploma te behalen. Ik heb een dochter van Lana. Samen met haar woon ik in Kerkrade. Mijn hobby’s zijn reizen en met mijn gezin wandelen.

Naast het hebben van een goede band met de kinderen in de klas, vind ik het hebben van een goede band met de ouders/verzorgers ook erg belangrijk. Voel je dus vrij om naar me toe te komen voor een praatje! 

  

JR

Mijn naam is Jolie Reekers vanaf schooljaar 2020-2021 ben ik alle ochtenden (ma t/m vr) en de dinsdagmiddag werkzaam als administratief medewerkster / eventmanager. Met mijn gezin woon ik aan de rand van Schimmert. Samen met mijn man, onze twee dochters en zwarte labrador hond Mila. 

Na mijn leuke ervaringen als hulpouder (ouderraadlid/klassenouder) bij de basisschool in Schimmert heb ik bewust de keuze gemaakt voor een overstap naar een ondersteunende functie binnen het basisonderwijs. Met veel enthousiasme mag ik op deze manier mijn steentje bijdragen bij ‘Op de 10 Bunder’.

 

es

Ik ben er trots op dat ik vanaf schooljaar 2022-2023 deel uit mag maken van het onderwijsteam van de Op de 10 Bunder school als onderwijsassistente van groep 1/2B.

Mijn naam is Esther Sluijsmans. Samen met Jos, 4 leuke dochters en 3 katten wonen wij in Margraten. Ik heb veel ervaring met het werken met (jonge) kinderen omdat ik lange tijd als logopediste gewerkt heb. Ik heb in verschillende praktijken en lange tijd bij Adelante Kinderen gewerkt. Zes jaar geleden maakte ik de omslag naar het begeleiden/coachen van ouders met (zeer) jonge kinderen. En ik ben met regelmaat te vinden in de bieb of op andere locaties omdat ik workshops gebaren verzorg aan ouders met jonge kinderen. Het afgelopen jaar miste ik het directe contact met de kinderen meer en meer, vandaar dat de sprong weer naar het onderwijs gemaakt hem en ik mag, met veel vreugde, starten bij Op de 10 Bunder. Ik heb er veel zin in om jullie te ontmoeten en met jullie kinderen te werken!

 

an

Hallo, mijn naam is Anouk Schoenmakers en ik kom de muzieklessen verzorgen op school.

Ik ben afgelopen jaar afgestudeerd van de opleiding Docent Muziek te Maastricht. Tijdens de studie heb ik onder andere stage gelopen bij basisschool De Keerkring, de ‘primary’ afdeling van het United World College en de Nieuwste Pabo. Ik heb veel inspiratie opgedaan met betrekking tot actief leren in de muziekles en sta te poppelen om in het werkveld aan de slag te gaan met het geven van spelend, zingend en bewegend muziekonderwijs.

Naast muziek houd ik mij ook graag bezig met andere kunstvormen, zoals schilderen, dans en (Engelstalig) toneel. Mijn hoofdinstrumenten zijn gitaar, piano en accordeon.

 

el

Mijn naam is Elma Spons. Ik ben 21 jaar en kom uit Maastricht.

Pas geleden ben ik afgestudeerd klassiek dwarsfluit aan het conservatorium in Maastricht, tijdens mijn opleiding gaf ik ook veel muzieklessen. Ik vond het zo leuk om les te geven dat ik nu heel veel zin heb om vanaf september te gaan starten met de deeltijd opleiding van de pabo en natuurlijk om al ervaring op te gaan doen binnen het onderwijs. Ik ben blij dat ik dat kan en mag gaan doen als onderwijs assistente voor groep 3 op deze leuke basisschool.

 

na

Ken je het gevoel dat alles op z’n plek valt? Dit voelde ik toen ik aangeboden kreeg om te komen spelen (en werken 😉) bij de kleuters (groep 1/2B) in Wijlre, waar mijn roots ligt.  

Mijn naam is Nadine Defesche (1985). Na jaren werken in het speciaal onderwijs ben ik gaan bijscholen en heb ik mijn eigen praktijk in Eijsden geopend. Daar geniet ik van! Echter mis ik het zijn in een groep, een warm team. De sfeer en visie van de school voelen goed en passen bij mij.

Positief, sociaal, enthousiast, leergierig, inlevend en ondernemend. Luisteren naar dat wat er niet wordt gezegd, kijken naar wat gezien mag worden. Ik houd van puurheid, eigengereid zijn en kijk met een open blik.

Ook vul ik graag tijd met lezen, dansen, yoga, wandelen, mijn studie tot psychodramatherapeut en natuurlijk mijn gezin; mijn man, dochters en kat. 

 

mi

Mijn naam is Miriam Kember en woon in Meerssen. Ik ben getrouwd en heb samen met mijn man twee heerlijke kinderen en een trouwe viervoeter. Per schooljaar 2022-2023 zal ik 3 dagen per week werkzaam zijn op Bs. Op de 10 bunder als leerkracht voor groep 6. Ik heb er heel veel zin in!

Daarnaast ben ik nog bezig met het afronden van mijn deeltijd opleiding aan De nieuwste Pabo. In mijn vrije tijd wandel en tuinier ik graag of ga er gezellig met mijn gezin op uit.

 

yv

Graag wil ik me aan jullie voorstellen. Ik ben Yvonne Troisfontaine en zal per schooljaar 2022-2023 werkzaam zijn “Op de 10 Bunder” als groepsleerkracht van groep 7.

Ik ben 43 jaar en woon samen met mijn man en 3 kinderen in Banholt. Daar neem ik actief deel aan de tradities en gebruiken binnen het dorp. In mijn vrije tijd lees ik graag en hou ik van wandelen en hardlopen. Verder breng ik graag tijd door met vrienden en familie en hou ik van het bourgondische leven.

Inmiddels ben ik al 22 jaar werkzaam in het basisonderwijs. In die periode ben ik met name werkzaam geweest als groepsleerkracht van de groepen 7 en 8. De afgelopen 2 jaar heb ik gefunctioneerd als intern begeleider op OBS Berg. Ik mis echter het werken met de kinderen en het hebben van een eigen groep, vandaar mijn keuze om weer aan de slag te gaan als leerkracht.

 

il

Met heel veel enthousiasme mag ik volgend schooljaar starten bij Op de 10 Bunder. Samen met duo collega Yvonne (en ons team) ga ik er een leuk, leerzaam jaar van maken in groep 7. 

Wie ben ik? Mijn naam is Ilona van den Berg, ik ben geboren en getogen in Bocholtz. Sinds september 2020 woon ik samen met mijn zoon Stijn van 9 jaar, mijn dochter Lieke van 8 jaar, mijn lieve man Antwan en onze chihuahua Kiki en konijn Koekje in Eys. 

Wij houden van fietsen (recreatief..), op vakantie gaan, lekker eten en met mooi weer gaan wij varen. Als gezin vinden we het belangrijk om in onze vrije tijd te genieten. 

 

fa

Mijn naam is Fatima Abadi. Ik ben 38 jaar oud en heb eerder als gastouder gewerkt. Sinds 2021 ben ik begonnen aan de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker, met als uitstroomprofiel onderwijsassistent. Vanaf dat moment heb ik stage gelopen binnen kindcentrum Dynamiek in Maastricht.

Na een jaar met groep 8 en groep 2 gewerkt te hebben komt er bijna een einde aan de opleiding, en mag ik vanaf schooljaar 2022-2023 starten als onderwijsassistent bij Op de 10 Bunder.

 

N

Mijn naam is Nicole Buytendijk. Ik ben 46 jaar, getrouwd en moeder van 2 (puber)dochters. 

Ik werk sinds 1999 in het onderwijs en ben destijds begonnen op de basisschool in Wijlre. Na 7 jaar met veel plezier bij Op de 10 Bunder gewerkt te hebben, ben ik naar Noorbeek gegaan. Twee jaar later kwam er een vacature vrij voor een leerkracht met managementtaken in Sint Geertruid. Daar ben ik 14 jaar geleden begonnen en uitgegroeid tot locatieleider. Om me hier verder in te ontwikkelen en ook op andere scholen en met andere teams ervaring op te doen, heb ik besloten om de vervanging van de locatieleider in Wijlre op me te nemen. 

Ik blijf ook verbonden aan de Sint Gertrudis als locatieleider en nu tijdelijk ook als vervanger in groep 7/8. 

In mijn vrije tijd wandel ik graag, lees ik veel boeken en onderneem ik gezellige dingen met mijn gezin en/ of vrienden. 

 

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies preferences